29 Mart 2024
  • Bursa12°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara14°C

BOĞAZ'DA HAKAN ALTUN RÜZGARI

Hakan Altun , altıncı kez paraf Kuruçeşme Açıkhava'yı yıktı geçti...

Boğaz'da Hakan Altun rüzgarı

27 Eylül 2022 Salı 15:37

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde bir klasik haline gelen Hakan Altun buluşması önceki akşam gerçekleşti.

Arabesk müziğin başarılı ismi, İstanbul'un eşsiz manzarasında doyumsuz müzik şölenine bir kez daha imza attı. Müzikseverlere kendi şarkılarının yanı sıra fasıl dinletisiyle de unutulmaz bir gece yaşattı.

EN GÜZEL AŞK ŞARKILARI KURUÇEŞME'DE YANKILANDI

1998 yılından bu yana güçlü sesi, yorumu, kendine has tarzı ve klasikleşen sayısız şarkılarıyla gönüllerde taht kuran arabeskin prensi Hakan Altun, kulakların pasını sildi. Altıncı kez sahne aldığı Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, ünlü sanatçının hayranları ile hınca hınç doldu. Yıllar geçmesine rağmen dillerden düşmeyen 'Telefon' şarkısıyla dinleyicileri selamlayan Hakan Altun, kendi şarkılarının yanı sıra arabesk müziğin ustalarının parçalarına da yer verdiği repertuvarı ile seyircilere doyumsuz bir gece yaşattı.

Sevenlerine "Dünyanın en güzel yerinde konser veriyoruz ve siz de dünyanın en güzel yerinde bize eşlik ediyorsunuz." sözleriyle seslenen Altun, heyecanını paylaştı. 'Aşk Bahçemsin', 'Duyanlara Duymayanlara' gibi aşk şarkılarıyla romantizmi doruklara çıkaran ünlü sanatçı, 'Teklif Ediyorum', 'Bana Göresin' şarkılarıyla da eğlencenin dozunu arttırdı. Yüksek tempolu parçalarla sevenlerini doyasıya eğlendiren Hakan Altun, ekibiyle halay çekerek hayranlarına eşlik etti. 

BOĞAZ'IN IŞIKLARINDA FASIL ŞÖLENİ

Şarkılarıyla seyircilerin yüreğine hitap eden Hakan Altun, fasıl repertuvarıyla da dinleyicilerini mest etti. Konserinin ikinci bölümünde ekibiyle birlikte fasıl dinletisiyle 'Hicaz Peşrev', 'Söyleyemem Derdimi', 'Ada Sahilleri', 'Şimdi Uzaklardasın' gibi şarkılara yer veren Hakan Altun, sevenleri tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

2,5 saat sahnede kalan ünlü sanatçı, İstanbul'un eşsiz manzarasında müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin