29 Nisan 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

BLACK FRİDAY DÖNEMİ 125 BİN ÜRÜN SATILDI

Kullanıcılar Sipariş İçin Geç Saatlere Kadar Bekledi...

Black Friday dönemi 125 bin ürün satıldı

04 Aralık 2021 Cumartesi 12:57

Hem markaların hem de tüketicilerin heyecanla beklediği bir Black Friday dönemi daha geride kaldı. Bu yıl da Kasım ayının geneline yayılan indirim günleri kapsamında, e-ticarette hareketli bir dönem yaşandı. Türkiye’nin lider dijital pazarlama teknoloji ve servis sağlayıcılarından Related Digital de ayın en hareketli günlerini kapsayan 20-26 Kasım tarihlerine ilişkin online alışveriş verilerini açıkladı.

Related Digital’in verilerine göre; bu dönemde 125 bin adet ürün satıldı. Geçmiş yıllardan farklı olarak bu yılın en çok satın alınan ürünler listesine hızlı şarj adaptörü ve Android telefonlar üst sıradan giriş yaptı.

Markalar ise Black Friday dönemi için Kasım ayı başından itibaren hazırlık yapmaya başladı. Bu kapsamda; şirketlerin 20-26 Kasım tarihleri arasında düzenlediği kampanyalarla ilgili 250 milyondan fazla kampanya e-posta gönderimi yapıldı. Yalnızca Black Friday gününe özel 21 milyon kampanya e-posta gönderimi yapıldı.

Ayrıca Related Digital’in son 5 yıllık Black Friday dönemi verilerine göre farklı sektörlerin toplam kampanya e-posta gönderim adetlerinde yüzde 432’lik büyüme gerçekleşti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Teknoloji