03 Mayıs 2024
  • Bursa10°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

BİNGÖL'DE KORKUTAN DEPREM!

Bingöl'de 5.2 şiddetinde deprem...

Bingöl'de korkutan deprem!

25 Haziran 2021 Cuma 22:31

Bingöl'ün Kiğı ilçesinde saat 21.28'de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD’dan yapılan açıklamada, “Şu an  itibariyle olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmış olup, ilçe ve köylerde tarama çalışmaları devam etmektedir.” denildi.   

Son dakika haberleri...

Bingöl'ün Kiğı ilçesinde saat 21.28'de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Bingöl merkez ve ilçelerinin yanı sıra komşu iller Elazığ, Tunceli ile Muş başta olmak üzere birçok noktadan da hissedildi. Deprem nedeniyle vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Korku ve panik yaşadıklarını belirten vatandaşlar, depremle birlikte sokağa çıktıklarını ifade etti. 

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Bingöl - Kiğı’da saat 21.28’de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Ekiplerin mahallinde tarama çalışması devam ediyor. Ayrıntılı bilgi ayrıca verilecektir."  açıklamasını yaptı.

Bingöl’de meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki deprem, Elazığ başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi.  Vatandaşlar evlerini terk ederek sokaklara çıktı. Bazı vatandaşlar ise içeri girmekte tereddüt ederek bir süre dışarıda oturdu.   

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem