21 Mayıs 2024
  • Bursa25°C
  • İstanbul21°C
  • Ankara27°C

BEŞİKTAŞ'TAN JESUS HAMLESİ!

Beşiktaş, satın alma opsiyonlu bir kiralama formülüne başvuruyor...

Beşiktaş'tan Jesus Hamlesi!

04 Haziran 2018 Pazartesi 15:04

Roma'nın 26 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu için Beşiktaş, satın alma opsiyonlu bir kiralama formülüne başvuruyor.

Siyah Beyazlılar, Dusko Tosic'in sezonun sona ermesiyle birlikte Çin Ligi takımlarından Guangzhou FC'ye göndermişti. Bu anlaşmanın sonrasında Beşiktaş, savunma hattını güçlendirmek için listesindeki isimleri değerlendirmeye başladı. Bu doğrultuda ilk hedef ise belli oldu. Roma'nın Brezilyalı savunmacısı Juan Jesus için, Fikret Orman'ın da onaylamasıyla beraber transferden sorumlu yönetici Umut Güner resmi girişimlere başladı. 

Güner, Brezilyalı savunmacı için Roma'ya satın alma opsiyonlu 1 senelik kiralama önerisinde bulunacak. 2020 Haziran'ına kadar sözleşmesi bulunan Jesus, stoper bölgesinin yanısıra sol bekte de görev alabiliyor. 

Roma Sportif Direktörü Monchi ile görüşen Umut Güner'in, İtalyan yönetici ile ilk aşamayı tamamladığı, İtalyan ekibinin kiralama bedeli için 1.5 milyon Euro, satın alma bedeli için de 10 milyon Euro'luk bir talebinin olduğu belirtildi.

Juan Jesus Kimdir?

Kariyerini adeta İnter ve Roma kulüpleri arasında dokuyan Brezilyalı, 2010'da İnter'den, Brezilya ekibi Internacional'e gönderildi. 2 sene Internacional'de forma giyen Jesus, Brezilya Ligi'nde 26 maçta forma giydi. Ardından 2012'de Inter'e geri dönen Jesus, 2016 yılına kadar İtalyan devinde oynadı. 2016'nın Haziran ayında bir başka İtalyan ekibi Roma, Brezilyalı savunma oyuncusunu 2 milyon Euro karşılığında kiraladı. Burada başarılı bir performans sergileyen Jesus, kiralık sözleşmesi bittikten sonra yine Roma tarafından bu kez kalıcı olarak kadroya dahil edildi.

İtalyan ekibi, Brezilyalı oyuncu için Inter'e 8 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor