03 Mayıs 2024
  • Bursa11°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara11°C

BAŞKAN'DAN SOKAK TEMİZLİĞİ

Karacabey'de Belediye Başkanı Özkan, sokakları temizledi

Başkan'dan sokak temizliği

11 Eylül 2018 Salı 14:28

KARACABEY  Belediye Başkanı Ali Özkan, temizliğe dikkat çekmek için belediyenin  önünü süpürerek esnafa süpürge dağıttı.

Bursa haber...

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, eline aldığı süpürgeyle belediye’nin önünü süpürdü. Ardından esnaflara süpürge dağıtan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Eskiden esnafımız dükkanları açtıktan sonra kendi işyerlerinin önünü süpürürdü. Bu eski bir geleneğimiz. Şimdi de bu şekilde duyarlı olan esnaflarımız var. Daha temiz bir Karacabey bekliyoruz.

Bursa haber...

Bizim temizlik işlerinde çalışan personelimiz cansiperane çalışıyor. Vatandaşlarımızın da katkısıyla bundan sonra Karacabey’imiz daha güzel daha temiz olacak. Bu temizlik olayında asıl felsefe kirletmemek olmalı. Bu bilinci oluşturmalıyız. Gelecek nesillere daha güzel daha temiz bir çevre bırakmalıyız.  Ormanlarımızı, akarsularımızı, denizlerimizi ve göllerimizi korumamız lazım. Bu şekilde daha sağlıklı daha mutlu daha huzurlu bir dünyada yaşamış oluruz” dedi.

Bursa haber...

Esnafları ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, süpürge ve Karacabey’in simgelerinden oluşan tablo hediye etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa