11 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

BAŞKAN'A ŞOK: CENABET GEZİYORUM!

Başkan Altay, vatandaşın tepkisi karşısında ne yapacağını bilemedi.

Başkan'a şok: Cenabet geziyorum!

26 Şubat 2019 Salı 15:52

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbranim Altay, seçim çalışması sırasında bir vatandaşın su kesintisi tepkisiyle karşılaştı. Vatandaşın,"Cenabet geziyorum. Evimde su yok" şeklindeki konuşması üzerine Altay, ne yapacağını şaşırdı.
 
 
Konya'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Partili Belediye Başkanı Uğur İbranim Altay, bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. İsminin Mustafa Doğan olduğunu ve balıkçılık yaptığını söyleyen vatandaş, "Allah rızası için gidelim bakın. Benim evimde suyum yok. Cenabet geziyorum arkadaşlar, şahit olun. Cenabetim şu anda. Evimde suyum akmıyor kardeşim. Ben susuzum susuz. Suyumu versinler." diye konuştu. Çevredekiler de "Cenabetim" diyen vatandaşa, alkışlarla destek verdi.
 
 
Başkan Altay, bir anda adresini verip “Cenabet geziyorum arkadaşlar şahit olun, evimde sular akmıyor” diyerek isyan eden vatandaşın sözleri karşısında şaşkınlık yaşadı.
 
Başkan Altay'ın yanındaki bazı AK Parti destekçileri ise, Cenabet olduğunu söyleyen vatandaşa tepki gösterdi.
 
Başkan Altay’ı “İsterseniz gelin evime bir kahvemi için” diyerek davet eden vatandaş, tepkiler üzerine ise şunları söyledi:
 
"Şimdi herkes bana çemkirdi gardaşım, şimdi ne var da sen bana bağırıyorsun, akmıyor gardaşım, ben susuzum susuz. Ben iş istemiyorum, aş istemiyorum. Su istiyorum."
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem