16 Aralık 2025
  • Bursa7°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

BARZANİ SİYASİ PARTİLERİN TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

ERBİL - Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, bugün siyasi partilerin temsilcileriyle bir araya geldi. Erbil´in Selahaddin (Pırmam) ilçesindeki Başkanlık Ofisi´nde gerçekleşen

Barzani siyasi partilerin temsilcileri ile bir araya geldi

ERBİL - Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, bugün siyasi partilerin temsilcileriyle bir araya geldi.
Erbil'in Selahaddin (Pırmam) ilçesindeki Başkanlık Ofisi'nde gerçekleşen toplantıya, Parlamento Başkanı Yusuf Muhammed, Başkan Yardımcısı Kosret Resul Ali, Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani, siyasi parti yöneticileri ile Türkmen, Hristiyan ve diğer azınlık temsilcileri katıldı.
Barzani'nin ABD ve Avrupa temasları hakkında siyasilere bilgi vermesi bekleniyor.Toplantının ana gündemi IŞİD ile mücadele ve mültecilerin durumu oluşturuyor. Toplantının ardından yazılı açıklama yapılması bekleniyor.


CİHAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya