28 Mart 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

BAHA'DAN YENİ SİNGLE

Baha'nın yeni teklisi "Yürek Yangını" 19 Mayıs'ta dinleyici ile buluşuyor...

Baha'dan yeni single

19 Mayıs 2023 Cuma 15:33

"Aşkın Tebessümü", "Ölmeyen Şarkı", "Canım Sevgilim" gibi parçalarıyla müzik dünyasına damgasını vuran başarılı sanatçı Baha, yeni çalışmasıyla aşıklara tercüman olmaya devam ediyor. Ünlü sanatçı çıkardığı teklisi "Yürek Yangını"nıyla yine müzikseverlerin gönlüne hitap edecek.

Aşk şarkılarının vazgeçilmez ismi, iddialı ve duygusal parçalarına bir yenisini daha ekledi. Romantik prens olarak anılan ve seslendirdiği slow şarkılarıyla müzikseverlerin gönlüne taht kuran Baha, hayranlarının karşısına tekrar tekrar dinlenecek bir parçayla çıkıyor.

"Yürek Yangını" adlı yeni single çalışmasıyla müzik yaşamına devam eden kadife sesli sanatçı, zamansız parçasıyla herkesi sarıp sarmalayacak. Baha'nın "Yürek Yangını" ayrılık yaşayan çiftlerin, giden sevgililerin ardından dinlenecek tatta...Münire Aksaray'ın kaleminden çıkan heyecan verici eserin müziği ise Hüseyin Bitmez imzasını taşıyor.

Baha'nın duygusal rüzgarlar estireceği yeni teklisi "Yürek Yangını" 19 Mayıs'tan itibaren Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda...

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin