19 Mayıs 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

AYVATOĞLU, YENİDEN GÖZALTINDA

İfadesinde, "Kokain değil, pudra şekeri çektik" demişti...

Ayvatoğlu, yeniden gözaltında

28 Mart 2021 Pazar 14:00

Lüks otomobilde kokain çekerken çekilen görüntüleri ortaya çıkan  AK Parti Genel Merkezi büro personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu, serbest bırakılmasının ardından, savcılık talimatıyla tekrar gözaltına alındı.

İfadesinde kullandığı maddenin kokain değil de, "pudra şekeri" olduğunu iddia eden Hamza Kürşat Ayvatoğlu,  adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak Ayvatoğlu'nun araçta bulunan arkadaşlarının, "Kullanılan maddenin uyuşturucu olduğunu ve  Ayvatoğlu'nun kendilerine de uyuşturucu temin ettiğini" söylemeleri üzerine, savcılığın yeniden gözaltı kararı ortaya çıktı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konu hakkında yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca şüpheli H.K.A hakkında yürütülen soruşturma kapsamında sosyal medyada paylaşılan videoda yanında bulunduğu tespit edilen diğer şüpheliler M.D., M.Y.M., D.O. ve U.K. hakkında başsavcılığımızca gözaltı talimatı verilmiş, şüphelilerden elde edilen bilgi ve yeni deliller çerçevesinde ise H.K.A. bugün sabah saatlerinde yeniden gözaltına alınarak hakkında TCK 188 ve devamı maddeleri kapsamında soruşturma genişletilmiştir.

Başsavcılığımızca tüm şüpheliler hakkında gerekli dijital incelemelerin tamamlanması ve diğer şüphelilerin yakalanması için ayrıca kolluğa ek gözaltı talimatı verilmiştir. Soruşturma titizlikle devam etmektedir."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem