21 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

AYSEVER BURSA'YA GELİYOR

''Gece bekçisinin rüyası''

Aysever Bursa'ya geliyor

11 Nisan 2017 Salı 11:43

Mudanya Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında gazeteci ve program yapımcısı Enver Aysever iki gün boyunca Mudanyalılar ile birlikte olacak.
 
Mudanya Belediyesi Nisan ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Enver Aysever’i iki gün boyunca ilçede konuk edecek. Enver Aysever’in yeni tek kişilik gösterisi ‘Mırıldandıklarım Haykırdıklarım’ isimli gösteri 11 Nisan Salı günü saat: 20.00’de Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Daha önce ‘Aykırı Kumpanya’ ile Mudanyalı hayranları ve sevenleriyle bir araya gelen Aysever, yeni gösterisiyle Mudanyalıların karşısına bir kez daha çıkacak. Seyircinin hem izleyici hem de katılımcı olduğu aykırı bir gösteriye daha imza atan Aysever, ‘Mırıldandıklarım Haykırdıklarım’ isimli gösterisiyle seyircisine hem ev ödevi verecek hem de geleceğe mektuplar yazacak.
 
“GECE BEKÇİSİNİN RÜYASI”
 
Tek kişilik gösterisinin ardından Aysever, 12 Nisan Çarşamba günü 15:00’da Esman Antik Salon’da yeni kitabı “Gece Bekçisinin Rüyası” ile sevenleriyle bir araya gelecek. Bir yazarın kurmaca serüveninin tüm ayrıntılarını birlikte düşünerek, tartışarak, sorarak büyüteç altına alan bir atölye çalışmasını gerçekleştirecek olan Aysever, yazmak ve okumak üstüne birlikte düşünmeyi hedef alan ve küçük alıştırmalarla iz bırakmaya çalışan keyifli birkaç saat geçirmek isteyenleri etkinliğine davet ediyor.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa