07 Mayıs 2024
  • Bursa8°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara6°C

ATATÜRK KUPASI'NDA KARACABEY BELEDİYESPOR RÜZGARI

Karacabey Belediyespor üçüncü oldu

Atatürk Kupası'nda Karacabey Belediyespor rüzgarı

12 Kasım 2018 Pazartesi 17:33

KARACABEY Belediyespor U12 takımı, Kuşadası’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 3’üncüsü düzenlenen turnuvada kendi kategorisinde Kosova takımı olan El Clasico Kosova’yı 2-1 yenerek üçüncü oldu.

16 takımın yer aldığı bronz grupta yer alan Karacabey Belediyespor U12 takımı sergilediği futbolla herkesin takdirini topladı. Toplamda 45 takımın katıldığı turnuvada, Fenerbahçe, Bursaspor, Beşiktaş, Antalyaspor, Altay, Denizlispor ve Başakşehir gibi önemli takımlar da mücadele etti. Ayağının tozuyla Karacabey’e dönen Karacabey Belediyespor U12 takımı, Karacabey Belediye ve Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Karacabey Belediyespor U12 takımı antrenörü Kamil Çağlı, Başkan Özkan’a verdiği destekten ötürü teşekkür etti. Çağlı, “Böyle bir turnuvaya katılmamızı sağlayan Belediye Başkanımız Ali Özkan’a teşekkür ediyoruz. Bizim için çok önemli bir deneyim oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor, Altay gibi takımlarla beraber olduk” ifadelerini kullandı.

Futbolcuları tek tek tebrik eden Karacabey Belediye ve Karacabey Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkan, “Altyapıya çok önem veriyoruz. Kuşadası’nda oynanan turnuvaya katılan U12 takımımız kendi kategorisinde üçüncü olarak bizi onurlandırdı. Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bu turnuvada elde edilen başarı da Türk futboluna buradan futbolcu yetişeceğinin bir göstergesi” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor