14 Mayıs 2024
  • Bursa11°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara7°C

ASKERLERİ TAŞIYAN ARAÇ ŞARAMPOLE YUVARLANDI...

1 uzman çavuş şehit oldu, 2 uzman çavuş ile 1 astsubay ise yaralandı.

Askerleri taşıyan araç şarampole yuvarlandı...

24 Ekim 2018 Çarşamba 13:10

Erzincan'ın İliç ilçesinde devriye görevi yapan askerlerin içerisinde bulunduğu kaymakamlığa ait araç, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, şarampole yuvarlandı. Kazada, 1 uzman çavuş şehit oldu, 2 uzman çavuş ile 1 astsubay ise yaralandı.
 
Kaza, bugün sabah saatlerinde İliç ilçesinin Boyalık köyü mevkiinde meydana geldi. İçerisinde, devriye görevi yapan 4 askerin bulunduğu kaymakamlığa ait Uzman Çavuş Çagrı Adıyaman yönetimindeki 24 ER 151 plakalı araç, kontrolden çıkıp, şarampole yuvarlandı.
 
Kazada, Uzman Çavuş Furkan Kaplanbaba (25) şehit olurken, uzman çavuşlar Çağrı Adıyaman ve Muhammed Tarık Dost ile Astsubay Üstçavuş Halil Burak yaralandı. Yaralı askerler, ambulanslarla Erzincan'daki Mengücet Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
 
Uzman Çavus Furkan Kaplanbaba'nın Sivas'ın Gürün ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi.
 
 
DÜZCE'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
 
Erzincan'ın İliç ilçesinde devriye görevi yapan askerlerin içinde bulunduğu aracın şarampole yuvarlanması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Furkan Kaplanbaba'nın (25) Düzce'de yaşayan ailesine acı haber verildi.
 
Uzman Çavuş Furkan Kaplanbaba'nın şehit olduğu haberi, Düzce'nin Yeşiltepe Mahallesi 113'üncü Sokak'taki baba evine ulaştı. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çetinkaya ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım'dan acı haberi alan baba Yahya ve anne Ayfer Kaplanbaba gözyaşlarına boğuldu. Çiftin 3 çocuğundan biri olan Furkan Kaplanbaba'nın şehit olduğunu öğrenen yakınları ve komşuları da taziye için Türk bayrağı asılan eve akın etti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem