14 Mayıs 2024
  • Bursa12°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

ARNAVUTKÖY’DE ÇATIŞMA

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü yaralandı

Arnavutköy’de çatışma

15 Haziran 2016 Çarşamba 19:20

Arnavutköy'de, gecekonduya gelen polislere ateş açan saldırganlar, bir polis memurunu ağır yaraladı, destek için gelen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü de bacağından vuruldu. Yaklaşık 1,5 saat süren çatışmada saldırganlardan birinin öldürülerek etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 12.00 sıralarında Deliklikaya Mahallesi Sardunya Sokak'taki boş arazinin ortasında bulunan gecekonduda meydana geldi. İki polis memuru, aranması olan Seyithan G'yi gözaltına almak için evine gitti. Bu sırada evden polislere ateş edildi. İlk ateşte polis memuru Ayhan Ölçer göğsünden vuruldu. Hastaneye kaldırılan Ölçer'in durumunun ağır olduğu belirtildi. Ardından Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz'ın da aralarında bulunduğu ekip, destek için bölgeye geldi. Gecekonduda bulunan şahıslarla polisler arasında çatışma çıktı. Emniyet Müdürü Korkmaz da bacağından vuruldu. Yaralı polisler Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı.

Çatışma bölgesine çok sayıda polis, özel harekat ekibi ve helikopter destekli tim gönderildi. Yaklaşık 1,5 saat süren çatışmada silahlı saldırganlardan birinin öldürülerek etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa