21 Mayıs 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

AK PARTİLİ KADINLARIN SAYISI 4.5 MİLYONA YAKLAŞTI

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam açıkladı

Ak Partili kadınların sayısı 4.5 milyona yaklaştı

15 Ocak 2017 Pazar 13:19

Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nın, 4 milyon 308 bin üye sayısı ve 30 bin yöneticisiyle, dünyanın en fazla kadın üyesine sahip parti olduğu bildirildi.
 
Anadolu Ajansı'nın geçtiği habere göre, Ak Parti'de 30 bine yakın aktif yönetici bulunuyor.
 
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ana kademe kurulurken gençlik ve kadın kollarını da kurduğunu söyledi. Çam, bütün illerdeki kadın ve gençlik kollarının, yürütmenin içinde olduğunu, ilde olan bütün olaylardan kadın kollarının haberinin bulunduğunu kaydetti.
 
Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nın, 4 milyon 308 bin üyesi bulunduğuna dikkati çeken Çam, dünyanın en fazla kadın üyesine sahip kadın kolları olduklarını, 30 bine yakın aktif yöneticilerin bulunduğunu bildirdi.
 
Çam, bunların sanal üye olmadıklarına dikkat çekerek, bütün üyelerin ziyaret edildiğini, telefonla arandığını, sürekli iletişim halinde olduklarını vurguladı. Çam, 81 il, 919 ilçede ve mahallelerde teşkilatlandıklarını, mahalledeki kadın kolu başkanı, kadın kolları yönetim kurulu üyelerinin, o mahallede ne olduğunu çok iyi bildiğini ifade etti.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem