11 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

AK KADINLAR'DAN PEMBE TIR ZİYARETİ

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu...

AK Kadınlar'dan Pembe Tır Ziyareti

22 Şubat 2017 Çarşamba 08:10

Sağlık Bakanlığı’nın kadınlarda kanser hastalığı teşhisi için kurduğu ve bir süredir Millet Mahallesi’ne konuşlandırdığı mobil sağlık tesisi ‘Pembe TIR’ı ziyaret eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu ve yönetimi, kanserde erken teşhisin önemine vurgu yaptı.
 
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan ve bir süredir Millet Mahallesi’nde bayanlara, kanser hastalığına ve belirtilerine karşı kontrol hizmeti veren ‘Pembe TIR’ı ziyaret etti.
 
Burada yetkililerin çalışmaları ve kontrollere katılan bayanların görüşleri hakkında bilgiler alan Başkan Kapıcıoğlu, kanser hastalığının önlenmesi ve tedavisinde düzenli kontroller ile erken teşhisin önemine vurgu yaptı. Başkan Kapıcıoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın oluşturdu mobil sağlık hizmetinden tüm bayanların yararlanabileceğini vurgulayan Kapıcıoğlu, “Kanser tedavisinde ve bu hastalığın önlenmesinde erken teşhis çok önemli. Bu yüzden düzenli olarak kontrole girip, sağlığımıza dikkat etmeliyiz.Hükümetimizin sağlık alanındaki reform niteliğindeki çalışmaları sayesinde sağlık hizmetleri artık çok şükür halkımızın ayağına kadar gidiyor. Bu imkanlardan faydalanıp, daha sağlıklı nesiller oluşturmak hepimizin elinde” dedi.
 
 
kanserde-erken-teshis-(1).jpg
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa