22 Eylül 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

36 YAŞINDAKİ KADININ SIR ÖLÜMÜ

Apartmanın 2. katında cesedi bulundu.

36 yaşındaki kadının sır ölümü

26 Nisan 2016 Salı 19:52

Kars şehir merkezinde bir apartmanın 2. katında, 36 yaşında bir kadının cesedi bulundu. Olay yerinde inceleme yapan polis cinayet şüphesi ile bina etrafında arama yaptı.

Kars'ta akşam saatlerine doğru Halit Paşa Mahallesinde bir apartmanın 2. katında yaşayan Selim Baykara nüfusuna kayıtlı Gülseren A.'dan (36) haber alamayan arkadaşları evin kapısını çilingirle açtırdı. Karşılarında Gülseren A.'nın cansız bedeni bulan arkadaşları polise haber verdi. Adrese, ambulanslar ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde bir bayan ve erkek ise bilgilerine başvurulması için polis merkezine götürüldü.

3 gündür Gülseren A.'dan haber alınamadığı ileri sürüldü. Olay yerine savcının gelip inceleme yapmasının ardından 36 yaşındaki kadının cansız bedeni ambulans ile Kars Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yalnız yaşadığı ifade edilen Gülseren A.'nın ölüm nedenin belirlenmesi için polis binanın arka kısmında inceleme yaptı. Ayrıca dairenin arka camlarının kırıldığı öğrenildi. Polis ekipleri basına bilgi vermezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3.Sayfa