27 Nisan 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

23 ŞUBAT'TA VİZYONA GİRECEK FİLMLER

Bu Cuma vizyonda yer alacak filmler belli oldu...

23 Şubat'ta vizyona girecek filmler

21 Şubat 2024 Çarşamba 12:33

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 23 Şubat Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Erdal ile Ece, Hayatla Barış, Oyuncaklar Firarda (The Inseparables), Ritüel (Consecration), İlgi Alanı (The Zone of Interest) ve Senden Başka (Anyone But You) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.
Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Komediden gerilime, biyografiden animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Erdal ile Ece, Hayatla Barış, Oyuncaklar Firarda (The Inseparables), Ritüel (Consecration), İlgi Alanı (The Zone of Interest) ve Senden Başka (Anyone But You) filmlerinin içerisinde bulunduğu 23 Şubat Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor. 

23 Şubat Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

Şahan Gökbakar’ın yeni komedi filmi Erdal ile Ece, ilişkilerinde acı tatlı çatışmalar yaşayan ve bu nedenle kendilerini türlü komik durumların içerisinde bulan evli bir çiftin hikayesini konu ediniyor. Uzun yıllardır evli olan Erdal ile Ece'nin yaşadığı acı tatlı çatışmalar, onları birbirinden komik olayların içine sürekler. Filmde her ilişkide karşılaşılan acı tatlı tartışmalar, birbirini seven bir çiftin gözünden anlatılıyor.

Ekin Pandır yönetmenliğinde vizyona girecek Hayatla Barış, küçükken geçirdiği kaza nedeniyle engelle olmasına rağmen bu durumun hayatını engellemesine izin vermeyen Barış Telli’nin hayatına odaklanıyor. Geçirdiği kaza sonucu sağ bacağını kaybeden Barış Telli, yıllar içinden tenisten atletizme, sporun birçok alanında Türkiye rekoru kırdı. Ampute Futbol Milli Takımı’nda sayısız şampiyonluklar, gol krallıkları kazanan Barış Telli, zamanla “Ampute Messi” olarak anılmaya başladı.

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Oyuncaklar Firarda (The Inseparables), gizemli bir şekilde kaybolan oyuncakları ararken kendilerini büyük bir maceranın içerisinde bulan kukla ve oyuncak köpeğin hikayesini konu ediniyor. Central Park’ta yeni macera arayışlarına giren Don'un hayatı rap söyleyen oyuncak köpek DJ Doggy Dog ile yolunun kesişmesiyle bambaşka bir hal alır. Çok geçmeden Don ve Doggy Dog, birlikte New York sokaklarında inanılmaz bir maceraya atılır. Don ve Doggy Dog, bilikte hareket edip gizemli bir şekilde ortadan kaybolan oyuncakları bulmayı başarabilecek midir?

Senaristliğini ve yönetmenliğini Christopher Smith’in üstlendiği Ritüel (Consecration), kardeşinin şüpheli ölümünün ardındaki gerçekleri öğrenmeye çalışan genç bir kadının hikayesini konu ediniyor. Genç bir kadın olan Grace’in hayatı, rahip olan erkek kardeşinin intihar ettiği haberini almasıyla altüst olur. Grace, kardeşinin şüpheli ölümünün ardında gerçekte ne olduğunu öğrenmek ister ve bu amaçla İskoçya'daki Mount Savior Manastırı'na gider. Bu süreçte kendi geçmişiyle ilgili rahatsız edici bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalan Grace, araştırmasını ilerlettikçe bir cinayet ve yaşanan gizemli olayları keşfeder.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Jonathan Glazer’in üstlendiği İlgi Alanı (The Zone of Interest), Auschwitz kampının yanında aileleri için ideal bir yaşam kurmaya çalışan kampın komutanı ve eşinin hikayesini konu ediniyor. Auschwitz’in komutanı Rudolf Höss ve eşi Hedwig, aileleri için en ideal hayatı inşa etmek ister. Bu amaçla kampın bitişiğindeki bir evi, kendileri için mükemmel bir hale getirirler ve çocukları ve hizmetkarlarıyla rüya gibi bir hayat yaşarlar. Ancak onların ölüm kampının duvarlarına bakan evleri, tren rayları ile gaz odalarının arasındadır.

Haftanın romantik komedi filmi Senden Başka (Anyone But You), birbirlerinden nefret etmelerine rağmen çıkarları için sevgiliymiş gibi davranan bir çiftin hikayesini konu ediniyor. Bea ve Ben'nın ilk buluşmaları mükemmel geçer. Ancak sonrasında işler aynı şekilde ilerlemez. Birlikte geçirdikleri muhteşem ilk günün ardından adeta birbirlerinden buz gibi soğurlar. Onlar birbirlerinden hoşlanmasalar da bir anda kendilerini Avustralya’da bir düğünde bulurlar. Çıkarları gereği sevgili gibi davranan Bea ve Ben, bu süreçte kendilerini türlü komik olayların içerisinde bulur.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sinema-TV