19 Mayıs 2024
  • Bursa26°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara24°C

"2 AY SONRA NİŞANLANIYORUM"

Beyaz, Sezonu açtı

"2 ay sonra nişanlanıyorum"

19 Kasım 2016 Cumartesi 11:01

Uzun bir aradan sonra dün yeni sezonun ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan Beyaz Show, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
 
Bu sezon Avrupa turnesinden çekilen bölümlerle bant kaydı olarak yayınlanacağı açıklanan Beyaz Show, Berlin’de çekilen bölümle yeni sezon açılışını yaptı.
 
Beyazıt Öztürk, medyada nişanlanacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı. Programının yeni sezondaki ilk bölümünü Berlin'de çeken Beyazıt Öztürk, binlerce insan önünde nişanlanacağı haberlerine "İlk kez burada açıklıyorum.İki ay sonra nişanlanıyorum" dedi.
 
Beyaz'dan nişan açıklaması Beyaz Show'un yeni sezon ilk bölümünde açıklama yapan Beyazıt Öztürk, "2 aydır bunu açıklamayı bekliyorum.İlk kez buradan söylüyorum. 2 ay sonra nişanlanıyorum. Gazeteden öğrendim. Çok sevindim.Gerçekten nişanlanacağım kızı da çok merak ediyorum. Düğünümün nerede olacağını merak ediyorum. İnşallah nişana annemle beraber gideceğim" açıklaması yaptı.
 
Beyazıt Öztürk'ün bu açıklaması alkış tufanının kopmasına neden oldu. Beyaz'ın oğlunun adı belli oldu Berlin'deki ilk programa izleyici olarak katılan kişiler arasında bulunan Yusuf Özçelik isimli bir kişi, Beyazıt'a gönderdiği kağıta "Ben oğlumun adını Beyazıt koydum. Sen de kendi oğlunun adını Yusuf koyarmısın? deyince, Beyazıt, "Ben de ne güzel karşılık beklemeksizin bir şey söyleniyor diye sevinmiştim. Tamam be. Ben de oğlumun adını Yusuf koyacağım. İstersen soyadımı da Özçelik olarak değiştireyim" diye cevap verdi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin