19 Mayıs 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

Bursa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor

15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

14 Temmuz 2017 Cuma 17:33

Bursa'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor.

15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan kanlı ihanet girişimi ve halkın ülkesine, bayrağına, geleceğine sahip çıkan sahip çıkan duruşuyla dünyaya örnek bir şekle yazdığı destanın unutulmaması için ilan edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde farklı ve anlamlı etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Emirsultan Camii’nde yatsı namazı öncesinde 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler adına Mevlid-i Şerif okundu, Kur’an tilaveti yapıldı. Türkiye’nin geleceği için canını veren kahramanlar dualarla anıldı. Öte yandan Yatsı Namazı sonrasında halka lokma ikramı yapıldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, 15 Temmuz anma etkinlikleri kapsamında Bursa Halkı ile birlikte şehitleri dualarla andıklarını söyledi. “Bu ülke için canını verenlerin büyük fedakarlıklarına karşı ne yapsak azdır” diyen Başkan Torun, bu şanlı destanı adına yakışır programlarla zihinlerde canlı tutacaklarını belirtti.

Başkan Torun, 15 Temmuz’un yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi/ Fomara Meydanı’nda gerçekleştirilecek nöbet programına da değinerek, tüm Bursa Halkı’nı 15 Temmuz akşamı çeşitli organizasyonlarla süslü demokrasi nöbetine davet etti. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa