29 Mart 2024
  • Bursa12°C
  • İstanbul11°C
  • Ankara14°C

YÜKSEK PERFORMANS İÇİN BUNLARI YİYİN

Bu gıdalar libidoyu arttırıyor...

Yüksek performans için bunları yiyin

22 Şubat 2019 Cuma 12:20

Daha yüksek bir libido ve aktif bir seks hayatının hayalini kuruyorsanız birazdan okuyacağınız gıdalara yönelmenizde fayda var.

Kahvaltıda keten tohumu, kuruyemiş ve yulaf ezmesi

Yulaf içerisinde bulunan maddeler libidoyu yükselten testosteron seviyesini ayarlar. Keten tohumu da aynı şekilde testonteronu dengelerken vajinal kuruluğa karşı etkilidir. Enerji verici olarak ise badem ve ceviz gibi kuruyemişleri tüketmeniz faydalı olacaktır. Kuruyemişlerdeki amoniasitler genital bölgeye kan akışını arttırarak sertleşme ve orgazmı kolaylaştırır.

Öğle yemeğinde somon ve kuşkonmaz

Somon, omega-3 yağ asitleri açısından çok zengin bir besin kaynağıdır. Kan dolaşımını hızlandırdığından hızlı ereksiyon ve klitoral hassasiyeti sağlar. Kuşkonmaz ise östrojen, progesteron gibi hormonları düzenleyerek vajinal kuruluğa karşı etkilidir.

Ara öğünde karpuz

Karpuzun içerisindeki aminoasitler kan damarlarının genişlemesini ve genital bölgeye daha fazla kan ulaşmasını sağlar.

Akşam yemeğinde ıstakoz

Çinko deposu olan ıstakoz erkeklerde libidoyu arttırır. İçerisindeki fosfor ise hem kadın hem de erkeklerde etkilidir. Yağ asitleri ihtiva etmesi sebebiyle cinsel organlardaki hassasiyeti de arttırdığı bilinmektedir.

Yemekten sonra taze portakal veya greyfurt suyu

Her gün bir greyfurt cinsel yaşamınızda mucizeler yaratabilir. Folik asit, antioksidan ve C vitamini deposu olan narenciyeler özellikle erkek üreme sağlığı için çok önemlidir.

Tatlı olarak çikolata soslu muz

Muzda bulunan potasyum kasların güçlenmesini sağlar. Ayrıca B vitamini ve magnezyum içerdiğinden erkeklerde libidoyu arttırır. Çikolataya batırarak endorfin düzeyinizi de arttırabilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Editörün Seçtikleri