19 Nisan 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

YILDIRIM: HERKESTEN HESAP SORULACAK!

Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısında konuştu.

Yıldırım: Herkesten hesap sorulacak!

16 Ağustos 2016 Salı 12:41

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM grup toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
Başbakan Yıldırım, "PKK'nın Kürt sorunu diye bir sorunu yok, olsa olsa Kürt vatandaşlarımızın PKK gibi bir sorunu var. Bizim görevimiz de bu sorunu ortadan kaldırmak, yani bu eli kanlı terör örgütünü aramızdan uzaklaştırmak." dedi.
 
Başbakan Binali Yıldırım partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasının başında dün Diyarbakır’da PKK tarafından düzenlenen bombalı saldırıyı kınayan Yıldırım “FETÖ ile PKK aynı üst akla bağlı. Şehitlerimizin kanını döken herkesten hesap soracağız. FETÖ darbe girişiminden sonra saldırılar düzenleyen PKK’nın her türlü tezgahı bozulacak” dedi. AKP’nin 15 yıllık sürecini de değerlendiren Yıldırım “Biz yargı vesayeti bitti sanıyorduk. Tatarı gitti beteri geldi. FETÖ’cüler geldi” diye konuştu.
 
Yıldırım, şöyle devam etti:
 
“15 Temmuz sabahı dostlarımız şaşkın, beklemiyorlardı. Birbirlerini kutlarken bir şaşkınlık. Başladılar, darbeyi kınama yerine, darbecilerin nerede hata yaptıklarını anlatmaya başladılar. Sonunda da bir dahaki sefer darbede başarısız olmamak için ’10 altın kural’ açıkladılar. 10 değil, 100 bin kuralınız olsa da millet var karşınızda. Yağma yok, FETÖ gelecek hesap verecek. Şehitlerimizin kanını döken herkesten hesap sorulacak. Hesabı sorarken intikam duygusuyla hareket etmeyeceğiz, Türk adaleti hesap soracak. Kimsenin yaptığı yanına kalmayacak. İdam bir sefer ölümdür ama ölümden daha büyük ölümler var onlar için.”
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset