28 Mart 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

VATANDAŞA ULAŞIM DESTEĞİ GEÇİKMEDİ!

O belediyenin imkanlarından faydalandılar

Vatandaşa ulaşım desteği geçikmedi!

17 Nisan 2017 Pazartesi 13:11

Eyyübiye Belediyesi, referandumunda oy kullanmaya gidemeyecek durumda olan yaşlı, engelli ve hasta vatandaşları sandığa götürdü. Başkan Mehmet Ekinci'nin talimatıyla çalışma yürüten ekipler, 123 hasta, yaşlı ve engelli vatandaşa ulaşım desteği sağladı.

Eyyübiye Belediyesi, Anayasa değişikliğini kapsayan referandumda sandık başına güdemeyecek durumda olan vatandaşlara ulaşım imkanı sağladı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatıyla hafta başından itibaren çalışmalara başlayan Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde tespit edilen hasta, yaşlı ve engellilerle irtibata geçip, sandığa gidemeyecek durumda olanlara ulaşım imkanı sağladı. 'Sandığa Engel Yok'  sloganıyla aynı zamanda sosyal medya aracılığıyla da vatandaşlara ulaşan Eyyübiye Belediyesi, bir yandan ulaştığı vatandaşları diğer yandan kendilerine 0414 315 14 15 ve Whatsap  ihbar hattı olan 0535 454 08 88 numaralı telefon aracılığıyla ulaşan vatandaşları sandığa götürdü. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, şu ana kadar 123 hasta, yaşlı ve engelli vatandaşa ulaşım desteği sağladıklarını belirterek, günün ilerleyen saatlerinde bu sayının artacağını düşündükleri ve bunun içinde hazır olduklarını belirtti.

Eyyübiye Belediye'nin bu imkanından faydalanan engelli yakını, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür ederek," Annem yatalaktı. Eyyübiye Belediyesi ekipleri geldi ve annemi oy kullanmaya götürüp getirdi. Bunun için kendilerine çok teşekkür ediyorum." Dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yerel