29 Mart 2024
  • Bursa22°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara20°C

TUVANA TÜRKAY İSYAN ETTİ

"Burnum dışında en ufak bir estetik müdahale varsa, ülkeyi terk ederim"

Tuvana Türkay isyan etti

28 Mayıs 2021 Cuma 11:09

Oyuncu Tuvana Türkay, estetiksiz fotoğraflarının yayınlandığı bir sosyal medya hesabında kullanılan ifadeler üzerine, "Burnum dışında en ufak bir estetik müdahale varsa, ben bu mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim" dedi.

Oyuncu Tuvana Türkay, estetiksiz fotoğrafını yayınlanan bir sosyal medya hesabındaki yoruma tepki gösterdi

Twitter’da, “Densiz gaflarıyla gündeme gelmeyi seven estetik güzellerimizden Tuvan Türkay” diye paylaşılan fotoğraflara, Türkay, “Burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp, ülkeyi terk ederim” dedi.

30 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı:

“Densiz gaf(ları). Sözüm ona amacınız ‘tanınmış insanların büyük değişimlerini paylaşıp estetiği aslında ne kadar harika bir şey olduğunu ve insanların kırılan özgüvenlerinin arkasındaki gerçekliği göstermektir’ demişsiniz. Ama densizlikten girip magazin çarpıtması bir olayı da durmadan densizlik gafları adı altında kişisel bir hakarete dönüştürmüşsünüz.”

“19 yaşında 68 kg kırık burunlu parası olmayan ve kendine bakmayı hiç bilmeyen bir kız ile 30 yaşında estetik mucizesi olarak nitelendirdiğiniz görsellerim… Burnumu yaptırdığımı çocuk gibi sevinerek röportajımda kendim dile getirmiştim. Neden hala uğraşıyorsunuz anlamış değilim.”

“Görselimi sunup eleştirmeniz inanın ki beni üzmez. Size göre yapılmayan yerim yok ki burnum dışında en ufak bir estetik müdahaleyi çıkarın ben bu mesleği bırakıp ülkeyi terk ederim.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin