26 Nisan 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul18°C
  • Ankara26°C

TAKSİLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Taksilerin ve Taksi duraklarının dezenfektasyonu devam ediyor

Taksiler dezenfekte ediliyor

17 Mayıs 2020 Pazar 15:13

İçişleri Bakanlığı’nın Ticari Taksi ve Dolmuş Hijyen Tedbirleri Genelgesi’nin ardından Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın başlattığı Bursa’daki taksilerin dezenfeksiyon işlemi aralıksız devam ediyor.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu,  İl merkezinde çalışan taksi ve dolmuşlar ile taksi duraklarının dezenfeksiyonu ile ilgili ekipler oluşturduklarını ve haftalık ilaçlama işine başladıklarını söyledi.

İçişleri Bakanlığı’nın Genelgesi kapsamında Bursa’da her taksi ve dolmuşun 7 günde bir mutlaka ilaçlanacağını, bununla ilgili takip kartları hazırlandığını söyleyen Topçu, “Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım’daki tüm taksi durakları ile bu duraklarda çalışan taksilerimize ekiplerimiz tarafından dezenfeksiyon işlemi yapılıyor. Genelgenin yayınlanmasından önce de Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe belediyelerimizin destekleri ile hijyen konusuna azami özen gösteriyorduk. Bu vesile ile Sayın Valimize,  Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçesi belediye başkanlarımıza da dezenfeksiyon ve maske konusundaki desteklerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Söz konusu dezenfeksiyon işleminin piyasada yüksek ücretler karşılığı yapıldığına ilişkin duyumlar aldıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Topçu, “Biz hem halkımızın sağlığı hem de şoför esnafımıza kolaylık olsun diye Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak bu işlemi bedelsiz olarak üstlendik” şeklinde konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa