23 Nisan 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara11°C

SEYDİ AMCA KÖYLERDE

“Bu seçimin anlamı büyüktür, değeri büyüktür”

Seydi Amca Köylerde

13 Mart 2017 Pazartesi 22:24

AK Parti Şanlıurfa eski Milletvekillerinden, Şanlıurfalıların Seydi Amcası, Seydi Eyyüpoğlu, referandum çalışmaları kapsamında köy köy dolaşmaya devam ediyor. Eyyüpoğlu, ziyaret ettiği her köyde köy sakinleri, aşiret ileri gelenleri ve kanaat önderleri ile de görüştüğünü belirterek, köylünün yek ağızla EVET diyeceğini ve Cumhurbaşkanımızın yanında olduklarını belirttiklerini söyledi.
 
Düşmanlarımız, Türkiye büyümesin, Türkiye'de birlik beraberlik olmasın diyorlar
Beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Haliliye ilçesine bağlı Payamlı, Çiftçibaş ve Çabuklu Mahallelerini (Köyleri) ziyaret eden ve bu seçimin anlamının ve değerinin büyük olduğunu belirten Şanlıurfalıların Seydi Amcası, Seydi Eyyüpoğlu, “Bugün Haliliye ilçemize bağlı Payamlı mahallemize geldik. Burada kanaat önderlerimizle, gençlerimizle bir araya gelerek referandumu konuştuk. Sağ olsunlar, ‘bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasındayız. Mahallemizde tek bir muhalif oy çıkmayacak şekilde Evet diyeceğiz’ diyorlar. Son günlerde yaşanan olayları görüyoruz. Hollanda'nın ve Almanya'nın yaptıklarını görüyoruz. Bakanlarımızın gurbetçi vatandaşlarımızla bir araya gelmelerini engelliyorlar. Bakanımızı, Konsolosluk binasına yetişmeden aracını durdurup sınır dışı ediyorlar. Bu yapılanlar bile Evet dememiz için yeterli. Biz düşmanlarımızı görüyoruz, tanıyoruz. Düşmanlarımız, Türkiye büyümesin, Türkiye'de birlik beraberlik olmasın diyorlar” dedi.
 
seydi-amca-koylerde-(1).jpg
 
“Bu seçimin anlamı büyüktür, değeri büyüktür”
Bu seçimin Türkiye'nin büyümesinin, gelişmesinin seçimi olduğunu belirten 25. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Bu seçim terörün bitişinin seçimidir. Bu seçim ülke ekonomisinin daha da güçlenmesinin seçimidir. Bu seçim Türkiye'nin daha da zenginleşmesinin seçimidir. Bu seçimin anlamı büyüktür, değeri büyüktür. Bu seçimde ele ele verip birlik beraberlik içinde çalışmalıyız. Bu seçimde Liderimizi çok daha güçlü bir şekilde çıkarmalıyız. Bu seçimde Liderimizi güçlü bir şekilde çıkardığımızda, o Türk düşmanlarının gözüne biber gazı sıkmış gibi oluruz, gözlerini kör etmiş oluruz. Payamlı halkımız diyor ki; 741 oyumuz var, oylarımızın tamamı Evet çıkacak. Liderimiz Cumhurbaşkanımız mangal yüreğiyle; ‘ey düşmanlar, yaptığınız pislik üzerinize kaldı. Ben buradayım, Türkiye yanımda, Türkiye benim arkamda’ diyecek. Payamlı halkına ilgi ve alakaları için, referandumda verecekleri destek için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın gücüne güç katacağız
 
AK Parti Haliliye ilçe Başkanı Mehmet Canpolat ise, “Bugün Milletvekilimizle, Yol İş Sendikası Şube Başkanı Emin Kubat ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle Haliliye ilçemize bağlı Payamlı Mahallemize geldik. Payamlı halkımız da her şeyin farkında. Hollanda'nın yaptığı terbiyesizliğin de farkındalar. Bu seçimde Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın gücüne güç katacağız inşallah” dedi.
 
seydi-amca-koylerde-(3).jpg
 
Köylüler Vekil ile birlikte hareket ediyor
 
Payamlı Mahalle (Köy) Muhtarı Ahmet Aydoğan, “Milletvekilimiz Seydi Eyyüoğlu'nun hatırı için 741 oyumuzla Evet diyeceğiz” derken, Çubuklu Mahalle (Köy) Muhtarı Nusret Kaya da, “Sonuna kadar Vekilimizin yanındayız. Referandumda Evet diyeceğiz” dedi.
 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset