19 Nisan 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

SERTASLAN O İDDİALARI CEVAPLADI

"Özür dilemem gereken ailemdir"

Sertaslan o iddiaları cevapladı

07 Nisan 2021 Çarşamba 20:30

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, hakkında çıkan ilişki iddialarına düzenlediği basın toplantısıyla cevap verdi. Başkan Sertaslan, "İki yetişkinin karşılıklı hatasıdır bu yaşadığım. Özel hayatın gizliliği lafının arkasına sığınmıyorum. Tek özür dilemem gereken ailemdir. Onlar da benim arkamdalar" dedi.

Bursa haber...

Bursa'nın Gemlik İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ın D.A. isimli bir kadınla ilişki yaşadığı ve bir çocuğu olduğu iddia edilmişti. Hem kadını hem bebeği terk ettiği iddia edilen Başkan Sertaslan'a babalık davası açılmıştı. Başkan Uğur Sertaslan, hakkındaki iddialarla ilgili bugün düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin karşısına çıktı.

"ÖZÜR DİLEMEM GEREKEN AİLEMDİR"

Başkan Sertaslan, konuyla ilgili şunları söyledi;

 "Bugün burada bu konuşmayı yapmak benim için çok zor. Basında yer aldığı gibi çizilen kötü adam profili bana ait değil. Konu malum yargıda ve gizlilik kararı var. Bu ilk ve son konuşmam olacak. Yargının verdiği karar neticesinde herkes hak ettiğini yaşayacak. Haber özgürlüğü yerine, iş siyasetçiyi linç kampanyası boyutuna taşınınca bu açıklamayı yapmak zorundayım. Ben kimseyi kandırmadım. İki yetişkinin karşılıklı hatasıdır bu yaşadığım. Özel hayatın gizliliği lafına sığınmıyorum. Tek özür dilemem gereken kurum aile kurumumdur. Ailem bir an olsun beni yalnız bırakmadı. Eşim ve çocuklarım çok şükür hep arkamda. Yargıdan çıkacak sonuç boynumuzun borcu olacaktır. Kimseyi sokakta, aç bırakmadım. Beni zorda bırakmak adına yaptıkları her yayın aslında bu memlekete önemli hizmetler verebilecek çocuklarıma ve hiç günahı olmayan ailemize yöneliyor. Bu konuda söyleyeceklerim bu kadar. Bu benim ilk ve son konuşmam. İnsan beşer kuldur, şaşar. Affedilmeye muhtaç olduğu anlar vardır. Bana böyle bakın ve lütfen böyle değerlendirin. İzin verin memlekete hizmete arkadaşlarımla devam edeyim"

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet