19 Mart 2024
  • Bursa14°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara11°C

SEKS SKANDALINDA İĞRENÇ İDDİA!

Dünyayı sarsan seks skandalında iğrenç iddia: Prens’in fetişizmi ortaya çıktı

Seks skandalında iğrenç iddia!

03 Ağustos 2020 Pazartesi 10:59

İnsan kaçakçılığı, seks ticareti ve çocuk istismarı gibi suçlardan gözaltına alınan ve hücresinde ölü bulunan ABD'li iş insanı Jeffrey Epstein'ın "seks kölesi" olarak çalışan bir kadın mide bulandıran açıklamalarda bulundu. Epstein ve geçen ay gözaltına alınan kız arkadaşı Ghislaine Maxwell'in zorla çalıştırdığı Virginia Giuffre, İngiliz Prensi Andrew'ün gizli fantezi ve fetişlerini anlattı.

Dünyanın kanını donduran seks skandalında yeni iddialar gündeme bomba gibi düştü… Geçen yıl gözaltına alındıktan günler sonra hücresinde ölü bulunan iş insanı Jeffrey Epstein ve partneri Ghislaine Maxwell’in yürüttüğü insan kaçakçılığı, seks ticareti şebekesinin yeni detayları başta Birleşik Krallık olmak üzere uluslararası kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Epstein ve Maxwell’in “seks kölesi” olarak çalışan Virginia Giuffre isimli kadın, İngiliz Prensi Andrew ile birlikte Epstein’a ait bir çiftlikte 2 gün geçirdiğini anlattı. Henüz küçükken yaşadığı bu olayı anlatan Giuffre, “Bana Prens Andrew’ün bütün isteklerini sonuna kadar yerine getirme emri verildi. Onunla iki gün yalnız kaldım. Tanımadığım adamların cinsel arzularını tatmin etmek kolay değildi ve Prens de onlardan biriydi. Prens ile farklı zamanlarda 3 kez cinsel ilişki yaşadım” ifadesini kullandı.

“PRENS AYAKLARIMA BAYILDI”

Giuffre, Prens Andrew’un garip fantezileri olduğunu söylerken, “Benim ayaklarıma bayıldı ve hatta parmaklarımı yaladı. Fakat aramızda bir tutku eksikliği vardı, pek bir şey paylaşmadık. Ben onun için başka bir kızdım o da benim için bir işti”  dedi.

York Dükü Andrew ile 2001 yılında Epstein’ın çiftliğinde bir araya geldiğini söyleyen Giuffre, “O zamanlar 17 ya da 18 yaşındaydım. O iki günün ardından New York’a uçarak Epstein ve Maxwell ile buluştum. Onlar yaşadıklarımın detaylarını öğrenmek istediler ve onlara da anlattım. Prens’in çok mutlu kaldığını söyledim. Bana  bir çanta içerisinde yaklaşık 1000 dolar verdiler. Benim yaşımda biri için 2 günlük çalışmanın sonucunda çok yüksek bir miktardı bu” açıklamasını da yaptı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem