19 Nisan 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

REYNMEN'DEN EVDE KAL ÇAĞRISI

Realme ve Reynmen’den gençlere evde oturma çağrısı

Reynmen'den Evde kal çağrısı

21 Mart 2020 Cumartesi 13:12

Korona virüs nedeniyle işyerleri, restoranlar çalışmaya ara veriyor, konserler, kültür sanat etkinlikleri erteleniyor ya da iptal ediliyor. Bu süreçte genç yaşlı her kesimin evde durarak virüsün yayılmasının önüne geçmesi gerekiyor. Bu konuda farkındalık yaratmak isteyen akıllı telefon markası Realme, Instagram hesabından Reynmen konseri düzenleyerek gençleri evde oturma çağrısında bulunuyor.

21 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da Realme Instagram hesabında yayınlanacak konserle birlikte, marka devlet hastanelerine binlerce N95 maske bağışlayacak. Ayrıca Ahbap Platrofmu’nun da etkinliğe dahil olması ile izleyiciler bağışta bulunarak son 15 günde işten çıkarılmış insanlara yardım edilebilecek.

Ev konserlerine devam edecek olan Realme, aynı zamanda evde oturan takipçilerine çeşitli sürprizler hazırlayıp hediyeler dağıtacak. Bunlardan biri de Nisan ayında Türkiye’ye gelmesi beklenen Realme’nin yeni serisi Realme 6 modelleri olacak. Canlı yayınlara evinden katılan 3 kişiye bu telefonlardan hediye edilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin