29 Mart 2024
  • Bursa16°C
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

PKK’YA BİR DARBE DAHA!

Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi

PKK’ya bir darbe daha!

09 Temmuz 2020 Perşembe 11:09

İçişleri Bakanlığı, Van'ın Çatak ilçesinde 28 Haziran'da etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin terörden arananlarda 500 bin TL'ye kadar ödülle gri listede yer alan 'Avareş' kod adlı Musa Bulan olduğunun belirlendiğini duyurdu.

Van’ın Çatak ilçesi kırsalında 28 Haziran’da düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin ‘Gri Liste’deki Musa Bulan olduğu belirlendi.

İçişleri Bakanlığı Van’ın Çatak ilçesinde Emniyet ve Jandarma’nın ortak operasyonuyla etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin 500 bin TL’ye kadar ödülle gri listede yer alan ‘Avareş’ kod adlı Musa Bulan olduğunu açıkladı. Bakanlık Botan saha YJA Star komutan yardımcısı ‘Sarya’ kod adlı Meyri Kaplan ve ‘Vejin’ kod adlı Besna Tuman’ın da etkisiz hale getirildiğini duyurdu..

Teröristlerin, Van’ın Çatak ilçesi Belbuka Yaylası’nda, yol yapım çalışmasında görevli işçileri taşıyan servis aracına yönelik 8 Haziran’da düzenlenen, 2 işçinin hayatını kaybettiği, 8 işçinin de yaralandığı EYP’li saldırının failleri arasında oldukları, daha önce açıklanmıştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem