29 Mart 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

MARMARA DEPREMİ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ

Beykoz Üniversitesi, OSTİM Teknik Üniversitesi ile işbirliği yapacak...

Marmara depremi için güç birliği

09 Nisan 2021 Cuma 13:10

Beykoz Üniversitesi, OSTİM Teknik Üniversitesi ile İstanbul ili için olası Marmara depremi Afet Lojistik Yönetimi Projesi (Acil Lojistik Yardım Operasyonları (ALYO) ve Acil Lojistik Yardım Ağ Yapısı (ALYA)) projesini hayata geçirmek için ikili iş birliği protokolü imzaladı.
 
Beykoz Üniversitesi’nde gerçekleşen ve Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman ve OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek tarafından imzalanan protokolün imza törenine, Beykoz Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Baki Aksu, Prof. Dr. Selahattin Kuru, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ezgi Uzel Aydınocak katılım sağladı. OSTİM Teknik Üniversitesi’nden ise Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünsal Sığrı, Genel Sekreteri Zeki Şimşek, Genel Sekreter Yardımcısı Esra Demirci, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Doğan Karadoğan yer aldı.
 
 ALYO ve ALFA Projesi Olası Marmara Depremi İçin Hayata Geçiriliyor
 
İstanbul için olası Marmara depremi Afet Lojistik Yönetimi Projesi (Acil Lojistik Yardım Operasyonları (ALYO) ve Acil Lojistik Yardım Ağ Yapısı (ALYA)) projesiyle, ihtiyaçların tespiti, lojistik senaryosunun yazılması, prototip uygulama ve konsept geliştirme çalışmaları, senaryoya dayalı tatbikatlar, izleme ve alınan dersler gibi çalışmalar yürütülmesi planlanıyor. Proje Marmara’da uygulandıktan sonra uluslararası pazara da ihraç edilecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel