23 Nisan 2024
  • Bursa25°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

KILIÇDAROĞLU: ESNAFTA YANGIN VAR!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kırşehir Belediyesi'ni ziyaret etti..

Kılıçdaroğlu: Esnafta yangın var!

21 Ocak 2021 Perşembe 15:12

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu,"Türkiye’de en büyük sorunu yaşayan esnaflardır. Esnafların arzu ettikleri destek henüz sağlanmadı. Esnaflarda bir yangın var." dedi.

Kırşehir ziyaretinde Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu dinleyen Kılıçdaroğlu, Kırşehir’in tarihsel bir derinliği olduğunu söyledi. Esnafın desteğe ihtiyacı olduğunu anlatan ve onlara tercüman olunması gerektiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Ahi Evran burada. Esnafların piri burada esnaflarımızı ziyaret edeceğiz. Türkiye’de en büyük sorunu yaşayan esnaflardır. Esnafların arzu ettikleri destek henüz sağlanmadı. Esnaflarda bir yangın var. Onların yanında olmamız lazım. Arzu ettikleri destek sağlanmadı. Esnafın zayiatlarına tercüman olmamız ve duymayan kulaklara duyurmamız görmeyen gözlere göstermemiz lazım.” diye konuştu.

Kırşehir Belediyesi ziyaretine Genel Başkan Yardımcıları, CHP Grup Başkan Vekili Mehmet Göker ve milletvekilleri eşlik etti. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Gündem