19 Nisan 2024
  • Bursa17°C
  • İstanbul15°C
  • Ankara22°C

KARAN’IN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR

“Anne olduktan sonra daha hassaslaştım"

Karan’ın doğum gününü kutladılar

15 Nisan 2021 Perşembe 11:28

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti çocukları Karan'ın doğum gününü evlerinin bahçesinde kutladı. Evcen, doğum gününden renkli kareleri de sosyal medya hesabından yayınladı.

Dört sene önce dünyaevine giren Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, 2019’da oğulları Karan’ı kucaklarına almıştı. Salgından dolayı dışarı çıkamayan çift, 2 yaşına basan oğulları Karan’ın doğum günü için evlerinde aile arasında sade bir kutlama yaptı.

“İYİ Kİ DOĞDUN CANIM OĞLUM”

Doğum gününden kareleri Instagram hesabından paylaşan Fahriye Evcen, “Hep gülerek, sımsıkı sarılarak, neşeyle dolu yıllarımız olsun.. İyi ki doğdun canım oğlum” notunu yazdı. Burak Özçivit ise aynı fotoğrafları paylaşarak “Adamım sağlıklı, huzurlu nice senelerimiz olsun” dedi.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gördü.

“HASSASLAŞTIM”

Fahriye Evcen, annelik sonrası duygularındaki değişimi, “Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. ‘Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?’ konusunu çok derinden hissetmeye başladım” sözleriyle anlatmıştı.

Eşi Burak Özçivit'in de çok iyi bir baba olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, “Yardım anlamında çok şanslıyım. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Magazin