28 Mart 2024
  • Bursa20°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

Fİ-JİTAL GELECEK ZİRVESİ BAŞLADI

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi iş birliğinde Fi-jital Gelecek Zirvesi 2021 düzenlendi...

Fi-jital Gelecek Zirvesi başladı

09 Haziran 2021 Çarşamba 16:15

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Üniversitesi iş birliğinde Fi-jital Gelecek Zirvesi 2021 düzenleniyor. Zirvenin açılış panelinde konuşan Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, herkesin dijitalleşmeyi artık bir zorunluluk, zamanın getirdiği bir sorumluluk olarak görmesi gerektiğini vurguladı.

Prof. Dr. Tarhan, “Dijitalleşme zamanın ruhu ve bu zamanın getirdiği gerçekliktir. Bu gerçekliği rüzgar gibi karşımıza değil, arkamıza alıp hedefimize doğru yol almamız lazım. Bunun fi-jitalleşme olarak önemli olduğunu düşünüyoruz. Sadece dijitalleşme değil, fiziksel ve dijital sentezi şeklinde olmalı. Bu sosyal ve duygusal beceriler açısından da önemli.” dedi.

 İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı da pandemiden önemli dersler çıkarılması gerektiğini belirterek pandemi sürecinde yaşanan dijitalleşmeden öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin önemli kazanımlar elde ettiklerini kaydetti. 11 Haziran’a kadar çevrimiçi düzenlenecek zirvede Prof. Dr. Sevil Atasoy, Prof. Dr. Sinan Canan, Prof. Dr. Acar Baltaş, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan gençlerle buluşup dijital geleceğe ilişkin konularda sohbet edecek.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Güncel