19 Nisan 2024
  • Bursa15°C
  • İstanbul12°C
  • Ankara12°C

BURSA'YI LODOS VURDU!

Bursa’da lodos hayatı olumsuz etkiledi...

Bursa'yı lodos vurdu!

25 Ocak 2021 Pazartesi 14:46

Bursa’da dün geceden itibaren etkili olan lodos, hayatı olumsuz etkiledi. Bursa'da bir otomobil konteynerin altında kalırken, bir binanın da çatısı uçtu. Kentte çok sayıda ağaç, şiddetle rüzgara dayanamayarak yıkıldı.

Bursa haber...

Bursa’da dün gece başlayan lodos, sabah saatlerinde etkisini daha da arttırdı. Bursa’nın Yıldırım ilçesinde ağaçlar kırılırken, bazı ağaçlar da kökünden sökülerek yan yattı. Bir otomobilin üstüne ise konteyner düştü.

Şehir merkezinde aralıklarla etkili olan lodos, vatandaşlara zor anlar yaşattı.Vatandaşlar, cadde ve sokaklarda yürümekte zorlandı.

BİNANIN ÇATISI UÇTU

Bursa’da 4 katlı binanın çatısı şiddetli lodos nedeniyle uçtu. Sokağa düşen çatı ve briket  parçaları park halindeki araca zarar verdi. Sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı sokakta kimsenin bulunmaması can kaybı yaşanmamasının önüne geçti.   

Yıldırım ilçesi Teferreüç Mahallesi Gündoğdu sokakta üzerinde meydana gelen olayda, 4 katlı bir binanın çatısı, etkili olan lodos nedeniyle uçtu. Binanın önünde park halinde bulunan briket ve çatı  parçaları düşünce kamyonette hasar oluştu.

Ev sahibinin ve komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

YAĞMUR BEKLENİYOR

Bursa’da termometreler 15 dereyi gösterirken, günün ilerleyen saatlerinde yağmur yağması bekleniyor. Rüzgarın hızı ise saatte 26 kilometre ile 78 kilometre arasında ölçüldü. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bursa Manşet