28 Mart 2024
  • Bursa18°C
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

BEŞİKTAŞ: 3 - AYTEMİZ ALANYASPOR: 0

Beşiktaş, rövanşı vermedi...

Beşiktaş: 3 - Aytemiz Alanyaspor: 0

07 Nisan 2021 Çarşamba 21:19

Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, sahasında A.Alanyaspor’u 3-0 mağlup etti. Beşiktaş, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılırken 2 maç aradan sonra kazandı ve ilk yarıda yenildiği rakibini mağlup etti. Karşılaşmanın gollerini; Cenk Tosun (dk. 11), Ghezzal (dk. 58), ve N’koudou (dk. 85) kaydetti.

Süper Lig’in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Beşiktaş; Cenk Tosun, Ghezzal ve N’Koudou’nun golleriyle sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrılırken, 2 maç aradan sonra 3 puana uzandı ve zirve yarışında hata yapmadı. Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan mücadelede rakibine 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar, bu sonuçla rövanşı da almış oldu.

Ligin ilk yarısında Konyaspor, Gençlerbirliği, Gaziantep FK ve Alanyaspor karşılaşmalarından puansız ayrılan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, ikinci yarıda oynadığı maçlarda ise rakiplerine puan kaptırmadı. İlk yarıda mağlup olduğu bütün rakipleri karşısında ligin ikinci yarısında 3 puana uzanmayı başaran Beşiktaş, rövanşları da almış oldu. 

Kartal kalesini kapattı! 

Fenerbahçe’den derbisinden 1-1’lik beraberlikle ayrılan ve Kasımpaşa’ya deplasmanda 1-0 kaybeden Beşiktaş, zirve yarışındaki rakiplerinden Galatasaray’ın bay geçtiği haftada kazanarak, sarı-kırmızılı rakibiyle arasındaki puan farkını da 6’ya yükseltti. Sergen Yalçın’ın ekibi, aldığı bu galibiyetle ligde 4 maç aradan sonra kalesini de gole kapattı. Yeni Malatyaspor deplasmanından 1-0’lık galibiyetle döndükten sonra Gaziantep FK’yı 2-1 ve Başakşehir’i de 3-2 yenen siyah-beyazlılar, ardından çıktığı 2 maçta Fenerbahçe’yle 1-1 berabere kalıp, Kasımpaşa’ya da 1-0 kaybetmişti. 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor