24 Nisan 2024
  • Bursa21°C
  • İstanbul20°C
  • Ankara13°C

ANADOLU EFESLİ BASKETBOLCULARDAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Anadolu Efesli basketbolculardan şampiyonluk sözü

İSTANBUL (CİHAN)- Anadolu Efes takımı oyuncularından Hırvat Saric, Makedon Cedi Osman ve Türk basketbolcu Birkan Batuk bu sene ligde şampiyon olmak istediklerini söylediler.

Medya günü etkinliğinde gazetecilere takım hakkında değerlendirmelerde bulunan Anadolu Efesli oyunculardan ilk olarak mikrofon karşısına geçen Hırvat sporcu Dario Saric, "Bence geçen yıldan daha başarılı bir yeni sezon bizi bekliyor. Kadromuz geçen yıla göre daha iyi ve daha atletik bir takıma sahibiz. Genç bir ekip ile tecrübeli bir ekibin karışımı olarak bu sene lige başlayacağız." dedi.

Hedeflerinin geçen seneye göre yükseldiğini açıklayan Birkan Batuk ise yaptığı açıklamada, "Yeni oyunculardan kurulu bir takımımız var. Geçen yıla göre yabancı oyuncularımızın çoğu değişti. Bu seneki oyuncularımızın hepsi tecrübeli ve çok iyi oyuncular. Artık geçen yıla göre bu sene hedeflerimiz daha da yükseldi. Bu sene şanssızlığı kıracağız. Geçen yıl finalde kaybettik, bu sene de tekrar final oynayacak güçteyiz. Geçen yıl şampiyon olamadık ama bu sene tüm kupalara talibiz." diye konuştu.

Anadolu Efes Takımı’nın milli oyuncusu Cedi Osman da bu sene hedeflerinin yükseldiğinden bahsederken kendi kariyeri hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. Cedi Osman, şöyle devam etti:

"Sezonu konuşmak için daha çok erken ama hedefimiz Türkiye Ligi’ndeki 3 kupayı kazanıp Euroleauge’de de Final - Four oynamak istiyoruz. Bunları yaptığımız takdirde kendimizi başarılı göreceğiz. En zorlu rakibimiz Fenerbahçe olur diye düşünüyorum ama Pınar Karşıyaka, Galatasaray ve bu sezon çok iyi bir kadro kuran Darüşşafaka Doğuş da önemli rakiplerimizden."

Genç yıldız, NBA ile ilgili gelen bir soruya ise hedefinin 2 sezon sonra NBA’a gitmek olduğunu söyledi.
CİHAN

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Diğer Sporlar