28 Mart 2024
  • Bursa19°C
  • İstanbul16°C
  • Ankara14°C

ALİ KOÇ'TAN HAREKAT'A DESTEK

Ali Koç'tan Barış Pınarı Harekatı'na destek

Ali Koç'tan Harekat'a destek

11 Ekim 2019 Cuma 12:24

Türkiye'deki en önemli gündem maddesinin Barış Pınarı Harekatı olduğunu söyleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşarak, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda bu operasyon sonuçlanır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ülker Stadı'nda erkek ve kadın voleybol takımları için düzenlenen medya gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Koç, şu an ülkedeki en önemli gündem maddesinin Barış Pınarı Harekatı olduğunu belirterek, "Allah yar ve yardımcımız olsun. İnşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşarak, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda bu operasyon sonuçlanır. Operasyonun önemini hepimiz biliyoruz. Allah devletimize ve askerimize güç kuvvet versin" dedi.

Fenerbahçe Kulübü olarak milli maça ev sahipliği yapacaklarını hatırlatan Koç, şunları söyledi:

"Bu operasyon devam ederken belki de Mehmetçiğe, Arnavutluk ve Fransa maçlarında alacağımız iyi sonuçlar moral kaynağı olacaktır. Arnavutluk karşısında alacağımız galibiyetle belki de Avrupa Şampiyonası gitme şanını yüzde 90'a çıkartabiliriz. Ülker Stadı'nda yaklaşık 5 yıldır milli maç oynanmıyor. Taraftarlarımız lütfen takım formaları ile stada gelmesin. Bütün takım taraftarlarına söylüyorum. Arzu edenler stadımızın altından bulunan Fenerium'dan alabilirler. Milli formayı bulabilmek kolay değil. Ben oğluma alacaktım zor buldum. Mağazalarımızı milli forma ile donattık ve bu maça adadık." 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor